Afdrukken

COMPUTERVAARDIGHEID

Computervaardigheid is bedoeld voor deelnemers die al enige ervaring hebben met Windows computers en deze ervaring ook willen onderhouden of uitbreiden. Voor het (eventuele eerste) gebruik van smartphones, tablets en e-readers kunt ook u terecht bij Computervaardigheid.

U wilt graag behendiger worden in het gebruik van bestaande programma's zoals mailen, internetten, Office etc. Of U wilt graag leren werken met nieuwe programma's maar vindt daarbij onze ondersteuning prettig. Niet via een uitgebreide cursus maar gewoon met individuele begeleiding van een deskundige vrijwilliger die u wegwijs maakt in het gewenste onderwerp. Enkele voorbeelden zijn:

Als u thuis op een laptop of tablet werkt, is het wenselijk die mee te nemen. In sessies van maximaal 2 uur (ochtend of middag) haalt u uw kennis op. Het aantal sessies wordt in onderling overleg bepaald.

Locatie Driehoorne:  € 2,50 per sessie incl. koffie/thee.

Locatie Swaenswijk:  € 5,00 per sessie excl. koffie/thee

Het is tevens mogelijk - indien het voor u fysiek erg moeilijk is naar de locaties te komen - om u thuis computervaardigheid bij te brengen. Wij verzoeken u wel dit van tevoren aan te geven.

Er kunnen ook (kosteloze) afspraken worden gemaakt via de bibliotheek Alphen Centrum (0172 - 475 771) om aldaar een van onze medewerkers te treffen voor kleine hulpvragen op de 1e en 3e vrijdag van de maand.